Pravidla a doporučení…

Mohou být otevřena všechna stravovací zařízení.
Ve vnitřních i vnějších prostorech provozovny je nutné mít nasazený respirátor či jiný ochranný prostředek bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 94% (třída FFP2 / KN 95), odložit jej můžete, pokud konzumujete jídlo či pití.
PRAVIDLA PRO PROVOZ STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍ
V současnosti neplatí žádná zvláštní hygienická pravidla a omezení. Není tedy nutné se při vstupu prokazovat některou z podmínek O-N.
Avšak nadále doporučujeme dodržovat základní hygienická opatření v podobě pravidelné desinfekce rukou a dodržování rozestupů 1,5 m.
V případě, že se cítíte nemocní či na sobě pozorujete některé z příznaků onemocní covid-19, bude ohleduplní a zdržte se návštěvy těchto zařízení.
Více podrobností v gastronomických zařízení naleznete v životní situaci: Nejčastější otázky k provozu služeb.